Гофрети по белгийски
Необходими продукти:
5ч.ч.брашно
100гр.захар
4яйца
30мл.ром
щипка канела
бакпулвер
2ч.ч.пр.мляко
1пак.масло
Начин на приготвяне:
Сложете захарта,брашното,бакпулвера и канелата в голяма купа и разбъркайте.Добавете яйцата,размекнатото масло,рома и прясното мляко и продължете да бъркате.Оставете тестото 30 мин.да престои.Печете на добре загрят гофретник.
5ч.ч.брашно
100гр.захар
4яйца
30мл.ром
щипка канела
бакпулвер
2ч.ч.пр.мляко
1пак.масло
Начин на приготвяне:
Сложете захарта,брашното,бакпулвера и канелата в голяма купа и разбъркайте.Добавете яйцата,размекнатото масло,рома и прясното мляко и продължете да бъркате.Оставете тестото 30 мин.да престои.Печете на добре загрят гофретник.
Коментари
Публикуване на коментар